11/09/2016 10:00:00 π.μ.
0Κύριε Πρόεδρε
Λάβαμε πρόσκληση σύγκλισης δημοτικού συμβουλίου για την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και μέσα στην ημερήσια διάταξη είναι και η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος για το οικονομικό έτος 2017 για να έχουμε όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος απαιτείται να μας παραδώσετε τα εξής έγγραφα
1.      Την γνωμοδότηση  - πρακτικό της επιτροπής διαβούλευσης
2.      Τις αποφάσεις των Συμβουλίων για το τεχνικό πρόγραμμα των δημοτικών κοινοτήτων Κρανιδίου-Ερμιόνης-Πορτοχελίου
3.      Τις αποφάσεις των Συμβουλίων για το τεχνικό πρόγραμμα των τοπικών κοινοτήτων Κοιλάδας-Διδύμων –Φούρνων-Ηλιοκάστρου –Θερμησίας.
Και το κυριότερο τις πηγές χρηματοδότησης – έσοδα με βάση τα οποία συντάξατε το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος.
Συγκεκριμένα και συγκεντρωτικά
1.      Ποιο είναι το συνολικό ποσό χρηματοδότησης που προέρχεται από ιδίους πόρους του Δήμου
2.      Ποιο είναι το συνολικό ποσό χρηματοδότησης που προέρχεται από την κρατική επιχορήγηση –ΣΑΤΑ (προηγούμενων χρόνων και της επόμενης χρονιάς)
3.      Ποιο είναι το συνολικό ποσό χρηματοδότησης που προέρχεται από ευρωπαϊκά προγράμματα στα πλαίσια συγχρηματοδοτήσεων με την ελληνική πολιτεία
4.      Ποιες είναι οι συνολικές πηγές χρηματοδοτήσεων που προέρχονται από τρίτους πχ. Υπουργείο Εσωτερικών, ΕΕΑΑ κλπ
5.      Ποια είναι τα έσοδα που προέρχονται από επιχειρησιακά προγράμματα δράσεων Υπουργείων και Οργανισμών.
Τα παραπάνω οικονομικά στοιχεία είναι απαραίτητα για να αξιολογήσουμε το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος με βάση τις αποφάσεις των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων αλλά και τις άμεσες ανάγκες των δημοτών μας.
Επίσης απαιτείται από εσάς να μας παρουσιάσετε τις προτεραιότητες σας με βάση τα οικονομικά στοιχεία και την προτεραιότητα των αναγκών .
Αναμένουμε άμεσα να μας παραδώσετε τα ανωτέρω για να διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα στα πλαίσια ψήφισης του τεχνικού προγράμματος. 


ΘΕΜΑ : Επιστροφή του τέλους 80% στους δημότες του πρώην Δήμου Ερμιόνης για τους καθυστερούμενους λογαριασμούς 2012-2013-2014.

Κύριοι
Συνάδελφοι σε επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου της κοινότητας σας απαιτείται να συζητήσετε και να προχωρήσετε σε λήψη απόφασης σχετικά με την επιστροφή στους δημότες του τέλους 80% για παλαιούς – καθυστερημένους λογαριασμούς ύδρευσης των ετών 2012-2013-2014 για τον παλαιό Δήμο Ερμιόνης (Κοινότητες Ερμιόνης , Ηλιοκάστρου, Θερμησίας) βάση του υπηρεσιακού εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο σας επισυνάπτω.
Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου με Αρ. Πρωτ. 47698/3029/7-7-2015 στο οποίο αναφέρετε ότι έπρεπε να εφαρμοστούν οι αποφάσεις 80/2007 και 148/2008 του πρώην Δήμου Ερμιόνης σχετικά με την τιμολόγηση της κατανάλωσης του νερού που η ΔΕΥΑΕΡ έπρεπε να εφαρμόσει για τους καθυστερημένους λογαριασμούς των προηγούμενων ετών 2012-2013-2014.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.