11/09/2016 07:18:00 μ.μ.
0
Αρχαιρεσίες του σωματείου «Λογαριασμός Ενίσχυσης & Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ναυπλίου» (Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.)
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «Λογαριασμός Ενίσχυσης & Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ναυπλίου» (Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.), που λήφθηκε κατά την συνεδρίασή του στις 4/11/2016, γνωστοποιείται στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου ότι : 
• Οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη των : 
Νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και Νέας τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής του Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν. με τριετή θητεία ( από την 1 η Ιανουαρίου 2017 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2020), θα διενεργηθούν την 4 η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Κυριακή από 10.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πρωτοδικείου εντός του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου. Καλούνται δε με δικαίωμα ψήφου όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου. 
Τα ονόματα των υποψηφίων καταχωρούνται σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να θέσει σταυρό προτιμήσεως σε πέντε (5) το πολύ υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και σε δύο (2) το πολύ υποψηφίους για την Εξελεγκτική Επιτροπή . 
• Οι Συνάδελφοι που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 10ετή δικηγορία και ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα, κ α λ ο ύ ν τ α ι να καταθέσουν στη γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου έγγραφη ΑΙΤΗΣΗ απευθυνόμενη στο Δ.Σ. του ΛΕ.Α.ΔΙ.Ν., το αργότερο μέχρι την 18η Νοεμβρίου 2016 (ημέρα Παρασκευή) . 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.