11/02/2016 12:00:00 μ.μ.
0

Σε τακτική συνεδρίαση θα προσέλθει η Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (άνωθεν του Πολυϊατρείου) για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:
  1. Περί προέγκρισης άδειας λειτουργίας  καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» της Σταυρούλας καρύδα του Θεοδώρου ,το οποίο θα λειτουργήσει στην οδό ΠΕΟΑΚ αρ. 61. 
  2. Περί προέγκρισης άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» (Εργαστήριο Δερματοστιξίας)  του Θεόδωρου Μπρεζετού του  Γεωργίου, το οποίο θα λειτουργήσει στην οδό Μιλτιάδη Στάμου και Χρήστου Νικολάου.
  3. Περί άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου ετήσιας διάρκειας  της  Φωτεινής Βαϊοπούλου του Βαϊου για το κατάστημα της που βρίσκεται επί των οδών Σαρωνικού και πάροδος Σαρωνικού.
  4. Περί άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου ετήσιας διάρκειας του Βλάσσιου Μέντζου του Ιωάννη για το κατάστημα του που βρίσκεται στο 64ο χλμ της οδού ΠΕΟΑΚ.
  5. Περί της στέγασης  της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίων Θεοδώρων.
  6. Περί προέγκρισης άδειας λειτουργίας  καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» ΚΑΙ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» της εταιρείας  «EYROPEAN BAKERY» Νομίμως εκπροσωπούμενης από τον  Γεώργιο Πιέτρη του Θεοφάνη το οποίο θα λειτουργήσει στην οδό Π.Ε.Ο.Α.Κ. και Στάμου αρ. 1

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.