11/28/2016 01:14:00 μ.μ.
0

Στην αναφορά που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Τόσκας.

Ο αν. Υπουργός στην απάντησή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι: 
Σε απάντηση της ανωτέρω αναφοράς, σας γνωρίζουμε ότι, προς τον σκοπό της οριστικής επίλυσης του στεγαστικού ζητήματος του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου και κατ' εφαρμογή των διατάξεων του v. 3130/2003 «Μισθώσεις ακινήτων για στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών κ.ά. διατάξεις» (Φ.Ε.Κ. Α ' -76), έχει καταρτιστεί, από την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, το απαιτούμενο κτιριολογικό πρόγραμμα και, για το υπό αναζήτηση οίκημα, προβλέπει αξιόλογη συνολική οικοδομική επιφάνεια, η οποία ικανοποιεί τις απαιτούμενες ανάγκες στέγασης αυτού. Σημειώνεται δε ότι, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου σε νέο οίκημα, τελεί σε άμεση συνάρτηση με την περάτωση των διαγωνιστικών διαδικασιών, μέσω του Αυτοτελούς Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Τέλος, παρέπεται να λεχθεί ότι, σε κάθε περίπτωση στεγαστικών προβλημάτων αστυνομικών Υπηρεσιών, οι οικείες Διευθύνσεις Αστυνομίας αναζητούν, μέσω τοπικών Φορέων, κατάλληλες οικοπεδικές εκτάσεις, με σκοπό ανέγερση ιδιόκτητων οικημάτων, προς στέγασή τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.