11/17/2016 02:59:00 μ.μ.
0

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι, λόγω απαραίτητων εργασιών για την σύνδεση νέων δικτύων ύδρευσης, την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, θα διακοπεί η υδροδότηση στις περιοχές: Κούρτη, Παλαιές και Νέες Εργατικές Κατοικίες.

Το έργο αφορά στην σύνδεση του νέου δικτύου, μετά από αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου από σωλήνες αμιάντου και ανεπαρκούς λόγω προβλημάτων πολλαπλών φθορών και μακροχρόνιας λειτουργίας εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις παραπάνω περιοχές, με νέους αγωγούς σύγχρονων προδιαγραφών.

Με την σύνδεση αυτή θα εξασφαλιστεί η απαιτούμενη παροχή νερού, θα βελτιωθεί η ποιότητα του παρεχόμενου πόσιμου νερού, θα μειωθούν οι απώλειες από διαρροές και θα γίνει πιο ευέλικτη η διανομή του νερού σε περίπτωση βλάβης ή αστοχίας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, και Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, τόνισε ότι «δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στην εξασφάλιση επαρκούς και κατάλληλης ποιότητας πόσιμου νερού σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους, σε όλες τις περιοχές του δήμου μας, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους. Ζητάμε την κατανόηση για την προσωρινή ταλαιπωρία αλλά τα έργα νερού είναι έργα ζωής, έργα του μέλλοντος».

Εκτιμάται ότι η επανατροφοδότηση των δικτύων θα γίνει αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.