11/23/2016 12:34:00 μ.μ.
0


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 23  Νοεμβρίου 2016  η άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο του Άργους. Το σενάριο της άσκησης  ήταν να εκπαιδευτεί το προσωπικό του Νοσοκομείου  σε  περίπτωση σεισμού.  


Οι ασκήσεις Ετοιμότητας  γίνονται  σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες  και έχουν σχεδιαστεί από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ). Η δράση αυτή διενεργείται στο πλαίσιο του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαπίστωσης της ετοιμότητας του προσωπικού των Νοσοκομείων ως προς την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων. 


Στόχος είναι επίσης η βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους εμπλεκομένους φορείς και κυρίως το Πυροσβεστικό Σώμα,το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία . Την επιβλέψει  της άσκησης είχε κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ, παρουσία του Διοικητή  Νικόλαου Παπαευσταθίου. 


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.