11/07/2016 11:36:00 π.μ.
0


Στον απόηχο της 6ης Ελληνογερμανικης Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο 3 , 4 και 5 Νοεμβρίου θετικά και πολύπλευρα είναι τα σχόλια για τα οφέλη της πόλης του Ναυπλίου και όχι μόνο.
Τονωτική "ένεση " θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φιλοξενία 400 και άνω συμμετεχόντων στην συνδιάσκεψη σε μια χρονική στιγμή που κάθε άλλο παρά τουριστική είναι .
Τόσο τα ξενοδοχεία όσο και τα καταστήματα εστίασης εκφράζουν την ικανοποίησή τους , μιλώντας για ανέλπιστους τζίρους που διακινήθηκαν αυτές τις ημέρες. Η περιήγηση Ελλήνων και Γερμανών στην πόλη προκάλεσε μια οικονομική ανάσα σε κάθε είδους επιχείρηση .
Αξιοσημείωτες επίσης, είναι και οι επισκέψεις σε μονάδες παραγωγής αγαθών ή παροχής υπηρεσιών ,σε αγροτικούς συνεταιρισμους και σε αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής διαφόρων ομάδων εργασίας της ελληνογερμανικης συνέλευσης .
Ως απόρροια αυτών ήταν οι ανταλλαγές τεχνογνωσίας , η προώθηση επενδύσεων στον αγροτικό και τουριστικό τομέα , όπως επίσης και οι στρατηγικές συνεργασίας σε επιχειρηματικό επίπεδο μεταξύ των δύο χωρών .
Και φυσικά , οι αναφορές όλων των διεθνών ΜΜΕ στο Ναύπλιο, ως την πόλη που διεξήχθη αυτή η μεγάλη συνδιάσκεψη με απόλυτη επιτυχία αποτελούν τη μεγαλύτερη διαφήμιση και ανοιχτή πρόσκληση συγχρόνως για να γίνει το Ναύπλιο πόλος έλξης κάθε κατηγορίας επισκεπτών.
Ο πήχης πλέον στο Δήμο Ναυπλιέων έχει ανέβει ψηλά και απ´ ότι φαίνεται θα φτάσει και υψηλότερα . ....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.