11/16/2016 08:32:00 π.μ.
0
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος  ως κορυφαίος επιστημονικός φορέας και θεσμικός σύμβουλός του κράτους πρέπει να διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζοντας αυτή την αναγκαιότητα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκλογική διαδικασία του ΤΕΕ, η οποία διεξάγεται την Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στη δική μας Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου (25ης Μαρτίου 2) από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Εκτιμώντας την πορεία και τις θέσεις όλων των παρατάξεων, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της ΝΔ. 

Μαζί, με το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας, θα ξεπεράσουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα μας το «οξυγόνο» της.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του τεχνικού κόσμου της χώρας μας για την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας με λιγότερους φόρους και δυναμική ανάπτυξη.
ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

      Η Πρόεδρος                                  Ο  Υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Υποδομών και Δικτύων.
ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ                                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.