11/22/2016 12:52:00 μ.μ.
0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Τρίτη 22  Νοεμβρίου 2016  η άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου. Οι ασκήσεις Ετοιμότητας  γίνονται  σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες  και έχουν σχεδιαστεί από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ). 

Η δράση αυτή διενεργείται στο πλαίσιο του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαπίστωσης της ετοιμότητας του προσωπικού των Νοσοκομείων ως προς την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων. Στόχος είναι επίσης η βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους εμπλεκομένους φορείς και κυρίως το Πυροσβεστικό Σώμα,το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία .


Την επιβλέψει  της άσκησης είχε κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ, παρουσία του Διοικητή  Νικόλαου Παπαευσταθίου. Στην άσκηση ήταν ο αναπληρωτής διοικητής της Νοσοκομειακής μονάδας Ναυπλίου ,Γεώργιος Φαράντος κι ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου Βασίλης Αλεξόπουλος.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.