11/18/2016 09:41:00 π.μ.
0


ΜΕ την  κατάθεση , ως μάρτυρα, του υπεύθυνου οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μίμη  Δαρειώτη, συνεχίστηκαν οι  εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τη νομιμότητα δανειοδότησης   , από διάφορες Τράπεζες, πολιτικών κομμάτων και   Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Οκ. Δαρειώτης απάντησε  σε  σειρά ερωτημάτων  των μελών της επιτροπής τονίζοντας , μεταξύ άλλων , ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ  αποπληρώνει κανονικά τόκους και κεφάλαιο για δάνειο που είχε λάβει το 2002  επισημαίνοντας ότι ΄΄δεν είμαστε όλα τα κόμματα ‘ίδια, προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς, γιατί αυτό δείχνει  το σεβασμό μας στον ελληνικό λαό..΄΄.
Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ – και  μέλος της επιτροπής – Γιάννης  Γκιόλας  υπέβαλε στο μάρτυρα  ερωτήματα αναφορικά  με  τα έσοδα του κόμματος από εισφορές μελών και φίλων,  τη διαδικασία καταβολής των δόσεων του δανείου  κλπ.
Στη  συνέχεια ο κ. Γκιόλας – και σε αντιδιαστολή με τη συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ- αναφέρθηκε στην περίπτωση δανεισμού( το 2005) εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ  της εφημερίδας ΄΄ΚΗΡΥΚΑΣ ΧΑΝΙΩΝ΄΄ ( ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη) που επί  έντεκα ( 11) χρόνια δεν είχε πληρώσει ούτε ..ένα ευρώ  ενώ  η καταγγελία από την Τράπεζα που το χορήγησε έγινε  στις  22 -4-16  ( !) . Τις μέρες δηλαδή που συγκροτήθηκε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής,  όλως..τυχαίως.
Αξίζει  δε να σημειωθεί ότι η ρύθμιση που  έγινε  ,εν τέλει,  για τον εν λόγω δανεισμό προέβλεπε άμεση καταβολή 20.000 ευρώ ( δόθηκαν από τον Κων. Μητσοτάκη), 24 μηνιαίες δόσεις των 3.000 ευρώ και για τις υπόλοιπες 600.000 …νέα διαπραγμάτευση…!(  πόσοι άραγε δανειζόμενοι  να  έτυχαν ανάλογων..διευκολύνσεων..?)
Περισσότερα στο ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.