11/23/2016 09:46:00 μ.μ.
0


Δυνάμει της από 18 Νοεμβρίου 2016 απόφασης του Προέδρου του Κόμματός μας, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη και με  σκοπό τη βελτίωση και την καλύτερη αποτελεσματικότητα του αντιπολιτευτικού έργου της Νέας Δημοκρατίας, διαμορφώθηκε ένα νέο σχήμα Τομέων ανά Υπουργείο,  σε αντιστοιχία της σημερινής δομής της Κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, καταργήθηκε ο θεσμός των Συντονιστών.
Σκοπός της ενέργειας αυτής, είναι ο διαρκής, εντατικός πολιτικός και κοινοβουλευτικός έλεγχος της Κυβέρνησης «τομέα προς τομέα», «πρόσωπο προς πρόσωπο» («σκιώδης» Κυβέρνηση), καθώς και η διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής.
Ο Βουλευτής του Νομού μας, κύριος Ανδριανός Ιωάννης, τοποθετήθηκε  από τον Πρόεδρο του κόμματος μας, στην ιδιαίτερα τιμητική θέση  του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον κύριο Ανδριανό, ευχόμενη συγχρόνως, καλή δύναμη στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν  και αφορούν τον ευαίσθητο και τόσο σημαντικό Τομέα της Παιδείας, της Έρευνας και των Θρησκευμάτων. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟ.Δ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΣτις 20-11-2016 διεξήχθησαν σε όλη τη χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ σε Πανελλαδικό και Περιφερειακό επίπεδο.
Στο ΤΕΕ Πελοποννήσου, μέσα από την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Νοεμβρίου 2016, πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - Δ.Κ.Μ. με ποσοστό 58,31%.
 Στο αποτέλεσμα αυτό, συνέβαλε αποφασιστικά η κινητοποίηση όλων των μελών της ΝΟ.Δ.Ε και του Κόμματός μας, κινητοποίηση η οποία θα επαναληφθεί με σκοπό την επίτευξη εξίσου μεγάλου ποσοστού στις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, της 11ης Δεκεμβρίου 2016.
Η νίκη της παράταξής μας στις εκλογές του Τ.Ε.Ε. αλλά και η επερχόμενη νίκη μας και στις  εκλογές του Ο.Ε.Ε. την 11η Δεκεμβρίου 2016,  αποτελεί μια νίκη απέναντι στο λαϊκισμό και παράλληλα συνιστά επιβράβευση των ικανών και των άξιων, των ανθρώπων που συμπαρατάσσονται με τη Νέα Δημοκρατία και το μέτωπο της προόδου, της υπευθυνότητας και της ευημερίας.ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟ.Δ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.