11/11/2016 07:55:00 μ.μ.
0
Στην ειδικότητα Τυροκομίας Γαλακτοκομίας δοκιμάζουμε γιαούρτι με γεύση φράουλα για την παρασκευή του οποίου χρησιμοποιήσαμε αγελαδινό γάλα, φυσικές χρωστικές κι αρωματικές ύλες. Επίσης παρασκευάσαμε φέτα με πρόβειο γάλα και χλωροτύρι, το οποίο αφού σοτάραμε το σιροπιάσαμε με μέλι πορτοκαλιάς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.