11/14/2016 09:40:00 μ.μ.
0
Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε η μελέτη: «Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. ) Δημοτικής Ενότητας Ασίνης Δήμου Ναυπλιέων », (πλέον Τοπικό Χωρικό Σχέδιο - Τ.Χ.Σ.). το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γυμνασίου Δρεπάνου.

 Στο πλαίσιο των διαδικασιών της Δημόσιας Διαβούλευσης του άρθρου 76 του Ν. 3852/10 « Πρόγραμμα Καλλικράτης », τα παραδοτέα Β1 Σταδίου (κείμενο και τα σχέδια) της μελέτης του « Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δ.Ε. Ασίνης Δήμου Ναυπλιέων » βρίσκονται αναρτημένα σε ψηφιακή μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμου, (www.nafpio.gr).
Το υλικό αυτό βρίσκεται, επίσης, διαθέσιμο στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ναυπλιέων (Χαρ. Τρικούπη 11, ΤΚ 21100 Ναύπλιο), όπου μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση προτάσεων (τηλέφωνα 2752097807, email tydn@otenet.gr .
Oι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Στην παρουσίαση της μελέτης παρευρέθηκαν, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Ψυχογυιός, Γιώργος Καχριμάνης και Σταύρος Γαβρήλος, ο πρώην Δημαρχος Ασίνης και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων Παναγιώτης Μπούκουρης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου και αρκετός κόσμος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.