11/29/2016 11:55:00 π.μ.
0

Ο Αστυνομικός διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  Γιώργος Παπαπαπροδρόμου (Δ) μιλά σε μαθητές στο Ναύπλιο, Τρίτη  29 Νοεμβρίου 2016. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερωτική διάλεξη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας, με θέμα: "Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο".


Τη διάλεξη, που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της 4ης Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, παρακολούθησαν, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Ομιλητής ήταν ο Επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της χώρας μας Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Παπαπροδρόμου, και εξειδικευμένοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


-διάρθρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την αποστολή και τις
-καινοτόμες δράσεις που αναπτύσσει η Υπηρεσία,
-στις μορφές διαδικτυακών εγκλημάτων,
-στο φαινόμενο του Cyberbullying,
-στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,
-στην παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω του διαδικτύου και
-στα μέτρα προστασίας στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι η διάλεξη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων -καινοτόμων δράσεων που αναπτύσσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους - απειλές που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο, τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου αλλά και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα.
--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.