11/28/2016 03:09:00 μ.μ.
0
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΡΟΥ & ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ BRIDAL EXPO 2017

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου θα συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση BRIDAL EXPO 2017, η οποία θα διεξαχθεί 14-16 Ιανουαρίου στο Ζάππειο. Στο τμήμα των Προορισμών Γάμων (wedding destinations) θα παρουσιαστούν μόνο 14 επιλεγμένοι προορισμοί από ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών η Σαντορίνη, η Σίφνος, η Μήλος, η Μονεμβασιά και η γειτόνισσα Ύδρα.


Στη μοναδική στο είδος της διοργάνωση - την οποία επισκέφθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο περισσότεροι από 12.000 μελλόνυμφοι και νέοι γονείς – oι επιχειρήσεις του Πόρου και της Τροιζηνίας, θα μπορέσουν μέσα από το περίπτερο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου ως συνεκθέτες, να προβάλουν υπηρεσίες και προϊόντα (διοργάνωση δεξιώσεων, διαμονή, catering, φωτογραφίσεις κλπ) σε ένα πολυπληθές αγοραστικό κοινό.

Το περίπτερο είναι 16τ.μ. και υπάρχουν δύο διαφορετικές δυνατότητες προβολής. Η πρώτη αφορά τη φυσική παρουσία εκπροσώπων έως 4 επιχειρήσεων με χρήση καλαίσθητου τραπεζιού με καρέκλες για πλήρη ενημέρωση ενδιαφερομένων, τοποθέτηση διαφημιστικού banner και διανομή εντύπων, συλλογή ονομάτων κλπ.

Η δεύτερη αφορά την παρουσία ενημερωτικού υλικού για εντυποδιανομή ή συλλογή πληροφοριών ενδιαφερομένων. Στη δεύτερη αυτή περίπτωση την βασική ενημέρωση των ενδιαφερομένων και την εντυποδιανομή θα κάνει έμπειρο προσωπικό του Συλλόγου. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα για προβολή στο ειδικό έντυπο του Ε.Ε.Σ.Π. για τον Γαμήλιο Τουρισμό που θα δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό και θα χρησιμοποιηθεί και σε ανάλογες δράσεις το 2017.

Λόγω της του μεγάλου ενδιαφέροντος και της περιορισμένης διαθεσιμοτητας, η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής κάποιας επιχείρησης πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 τηλεφωνικά στο κιν.6970801255 ή με email στο eesporou@gmail.comΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.