12/01/2016 02:51:00 μ.μ.
0
Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας προκηρύσσει διαγωνισμό συγγραφής λογοτεχνικού διηγήματος που αφορά τη συμμετοχή ενηλίκων (άνω των 18), που κατάγονται ή διαμένουν στην Αργολίδα.

Προθεσμία για την ημερομηνία υποβολής του διηγήματος θα είναι η τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου 2017, που θα αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Τα διηγήματα που μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό έχουν ελεύθερο θέμα, αλλά πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:
  • Να μην έχουν εκδοθεί και να μην έχουν αναρτηθεί σε ιστότοπο του διαδικτύου.
  • Η γλώσσα τους να είναι η ελληνική.
  • Να είναι πρωτότυπα.
  • Η έκτασή τους να μην υπερβαίνει τις 2.000 λέξεις.
  • Κάθε συγγραφέας μπορεί να υποβάλει ένα μόνο έργο.
  • Τα αντίτυπα που θα κατατεθούν πρέπει να είναι δακτυλογραφημένα με γραμματοσειρά Times New Roman και μέγεθος γραμμάτων 12.
  • Το Διήγημα θα σταλεί σε τρία αντίγραφα και σε ηλεκτρονική μορφή (dvd, όχι σε μορφή pdf) μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017, στον Προοδευτικό Σύλλογο «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» και στη διεύθυνση Σταϊκοπούλου 52, Ναύπλιο, τ. κ. 21100.
  • Το κάθε αντίγραφο θα είναι κλεισμένο σε φάκελο και πάνω θα αναγράφεται το Ψευδώνυμο και ο τίτλος του διηγήματος. Ένας μικρός φάκελος θα έχει τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου, ο οποίος και θα ανοιχτεί μετά την επιλογή των υποψηφίων.
  • Τα διηγήματα που θα υποβληθούν δεν θα επιστραφούν.
Τα ονόματα της πενταμελούς επιτροπής θα ανακοινωθούν προσεχώς και θα είναι συγγραφείς και λογοτέχνες εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Η επιτροπή θα απονείμει 3 βραβεία, 3 έπαθλα και 3 διακρίσεις, ενώ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα γίνουν γνωστά από την ιστοσελίδα της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας και με προσωπική επιστολή στη διεύθυνση των συμμετεχόντων.

Στόχος του διαγωνισμού είναι, εκτός των τίτλων που θα απονεμηθούν στους βραβευμένους σε οργανωμένη τελετή βράβευσης στις 20 Μαΐου 2017, όπου θα διαβαστούν  αποσπάσματα, να εκδοθούν δωρεάν σε ένα βιβλίο και τα εννέα βραβευμένα διηγήματα, χορηγία των Εκδόσεων «ΙΚΟΝΑ» Ν. Γ. Χριστόπουλος Α.Ε. Ναύπλιο, με αφορμή τα 120 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, logotexnesarg@hotmail.com και στο τηλ. 27520 24520.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.