2/21/2017 08:29:00 π.μ.
0

     Συνάδελφοι,
     Οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών - Πυροσβεστών - Λιμενικών διοργανώνουν ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την  22/02/2017, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 17:00 στην Αθήνα Πλατεία Συντάγματος με την συμμετοχή όλων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της χώρας και των Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας.

     Αιτήματα διαμαρτυρίας:

Η πλήρης συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, ο τερματισμός των περικοπών δαπανών, οι νέες προσλήψεις, η μονιμοποίηση αντί επικείμενων απολύσεων των 5ετούς διάρκειας πυροσβεστών, η έκδοση των διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύσουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου για τους ένστολους και άλλα θέματα θεσμικού χαρακτήρα.

     Συνάδελφοι,
    Επειδή η παρουσία όλων μας στην ανωτέρω ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη για μια επιτυχή και δυναμική παρουσία κατά την οποία θα κριθούν πολλά για το εργασιακό μας παρών και μέλλον, η Ένωση μας μίσθωσε λεωφορείο για την μεταφορά των επιθυμούντων συναδέλφων Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας.

     Ώρες αναχώρησης: από Ναύπλιο 14:00  σημείο  Δ.Α.Αργολίδας.
                                      από Άργος     14:30  σημείο  πρώην Α.Υ.Άργους.
ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.