3/09/2017 09:16:00 π.μ.
0
ΚΕΚΑΠ - Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πελοποννήσου, Κέντρο δια βίου μάθησης
6o χλμ. Ναυπλίου - Άργους (Μπολάτι)
21100
Τηλ 27520 26666
Κιν.: 6940436366
Fax 2752026667

Email : kekap11@yahoo.gr
Web: http://www.kekap.gr
Facebook: https://www.facebook.com/KekapAe

 

Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής (εμπόριο, logistics, έργα υποδομής και τεχνικά επαγγέλματα, τουρισμός, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, περιβάλλον, διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, τρόφιμα-ποτά, ενέργεια, αγροτικός τομέας, βιομηχανία)


Ολοκληρώθηκε στις 24/02/2017 η διαδικασία μοριοδότησης των αιτήσεων υποψήφιων ωφελούμενων του Προγράμματος «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ».
Ωφελούμενοι: άνεργοι ηλικίας 29 έως 64 ετών που έχουν ολοκληρώσει βαθμίδες εκπαίδευσης από την υποχρεωτική έως τη δευτεροβάθμια και άνεργοι που έχουν ολοκληρώσει είτε προγράμματα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (απόφοιτοι ΙΕΚ) είτε προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Εκπαιδευτικό επίδομα: θεωρία (600 €) και πρακτική άσκηση (2000 €), συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων.

Τα προγράμματα θα περιλαμβάνουν:
  • θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 120 ωρών
  • υπηρεσίες συμβουλευτικής με σκοπό τη διάγνωση αναγκών των ανέργων και τη σύνδεση τους με την αγορά εργασίας
  • πρακτική άσκηση 500 ωρών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις
  • πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος για το σύνολο των καταρτιζομένων
  • 6μηνη απασχόληση μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στο 45% των καταρτισθέντων

Εάν είστε επιτυχών, πρέπει να επιλέξετε άμεσα φορέα κατάρτισης.
Το ΚΕΚΑΠ ΑΕ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένους συμβούλους, προκειμένου να σας παραχθούν κατάλληλες υπηρεσίες συμβουλευτικής και ποιοτική θεωρητική κατάρτιση, αλλά και να βοηθηθείτε να επιλέξετε τη σωστή επιχείρηση πρακτικής άσκησης, ανάλογα με τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τους στόχους σας.
Εάν προτεραιότητά σας είναι η ποιότητα και ο σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Ιστοσελίδα δημοσίευσης προγράμματος


Η δράση χρηματοδοτείται από το Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση", με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
  
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.