3/21/2017 04:41:00 μ.μ.
0
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και να τον διαβεβαιώσω ότι θα πράξω το καλύτερο δυνατόν για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του. Ο Δήμαρχος δίνει αληθινές και όχι κίβδηλες ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν, να προσφέρουν και να συν-δημιουργήσουν. Το όραμα για τη συνέχιση του μεγάλου αναπτυξιακού έργου του στο Δήμο Άργους Μυκηνών, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών εμπνέει όλους μας και μας δίνει δύναμη και περηφάνια. Επίσης να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο και τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. "Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός" για την καλή συνεργασία. Πιστεύω πολύ στην οργάνωση, στον σαφή προσδιορισμό αρμοδιοτήτων και στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών ενός φορέα με βάση την αγαστή συνεργασία.

Επιδίωξή μου είναι να υπάρξει μία άριστη συνεργασία τόσο με το σύνολο των αιρετών και μελών του Φορέα, όσο και των εργαζομένων και υπηρεσιακών στελεχών, μία συνύπαρξη ειλικρινής και εποικοδομητική με στόχο την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών και την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των νέων ιδεών και ευκαιριών που θα παρουσιαστούν. Θα είμαι στη διάθεση όλων, των δημοτικών συμβούλων και όλων των άλλων θεσμικών παραγόντων του Δήμου μας για να δράσουμε προς όφελος των πολιτών του Δήμου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.