3/02/2017 08:57:00 μ.μ.
0


Την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, που θα αποτελέσει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων όπως προβλέπεται από τον εγκεκριμένο ΠΕΣΔΑ, συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Εκτελεστική Επιτροπή του ΦΟΔΣΑ κατά την τεχνική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.
Πρόκειται για πρωτοβουλία της Περιφέρειας, σύμφωνα με την οποία θα εξασφαλιστεί τόσο η ομαλή υλοποίηση του έργου κατά την έναρξή του, όσο και η ομαλή συνέχισή του όταν θα περιέλθει στο ΦΟΔΣΑ.
Κοινή πολιτική διαπίστωση ήταν ότι το έργο αυτό, αφενός βρίσκεται στην ολοκλήρωσή του, αφετέρου αποτελεί προϊόν της αυτοδιοίκησης και όχι της Κυβέρνησης, η οποία το παρουσιάζει σαν δικό της επίτευγμα για το οποίο επιχαίρει.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΔΣΑ κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, τα μέλη κ.κ. Δημήτριος Καφαντάρης, Σπύρος Τσιριγώτης και Χρήστος Μελέτης και οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Άγγελος Παπαγγελόπουλος.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.