3/14/2017 08:54:00 μ.μ.
0


Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, πραγματοποιεί την ετήσια Γενική Συνέλευση του τη προσεχή Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 5μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κτηρίου Συγγρού, στην οποία πορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου. Στη Γενική Συνέλευση εκτός των τυπικών θεμάτων (Απολογισμός 2016, Προυπολογισμός 2017), θα συζητηθούν 3 ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ζητήματα:

1.     Ασφαλιστικό (ΕΦΚΑ) & Φορολογικό Σύστημα για τους επαγγελματίες
Ο Φοροτεχνικός Σύμβουλος του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Κώστας Δόσκαρης θα παρουσιάσει τα νέα στοιχεία και θα ακολουθήσει τοποθέτηση Λογιστών, μελών του Ε.Ε.Σ.Π.

2.     Τραπεζικές Υπηρεσίες για Επαγγελματίες (POS, Ακατάσχετοι Λογαριασμοί κλπ)
Οι Διευθυντές των τριών Τραπεζών που διαθέτουν Υποκαταστήματα στον Πόρο (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank) θα ενημερώσουν τα μέλη για τα POS, τους τραπεζικούς ακατάσχετους λογαριασμούς κλπ.

3.     Άδειες Λειτουργίας, Παραχωρήσεις Κοινόχρηστων Χώρων, Υγιής-Αθέμιτος Ανταγωνισμός
Οι εκπρόσωποι των Αρχών του Πόρου (Δήμος, Λιμεναρχείο και Αστυνομικό Τμήμα) θα ενημερώσουν τα μέλη του Συλλόγου για θέματα που αφορούν τις άδειες λειτουργίας, τις παραχωρήσεις κοινόχρηστων χώρων, ενώ το Δ.Σ του Συλλόγου θα θίξει το ζήτημα του Υγιούς και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.  θα βραβεύσει επαγγελματίες από τον Πόρο, οι οποίοι διακρίνονται για τη προσφορά στη οικονομία του νησιού μας και όχι μόνο. Για την πρώτη χρονιά του θεσμού «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΡΟΥ» ο Ε.Ε.Σ.Π. έχει θεσπίσει 3 κατηγορίες για τους ποριώτες επαγγελματίες και επιχειρηματίες:

1.     Ειδικό Βραβείο «Διακεκριμένου Ποριώτη Επιχειρηματία» για την εξαιρετική επιχειρηματική και κοινωνική επιτυχία, σε επίπεδα μάλιστα που έχουν ξεφύγει κατά πολύ από τα στενά όρια του πανέμορφου νησιού μας.
2.     Βραβείο «Πολυετούς Επαγγελματικής Προσφοράς» για την πολυετή προσφορά στην τοπική οικονομία και την κοινωνική συνοχή του τόπου μας.
3.     Βραβείο «Επιχειρηματία της Χρονιάς» για την συνολική επιχειρηματική  δράση κατά το προηγούμενο έτος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.