3/22/2017 09:00:00 π.μ.
0
Νομίζω πλην ελαχίστων που δεν τους απασχολεί και κάποιων που έχουν συμφέροντα κανείς άλλος δεν διαφωνεί με την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα ή πιο σωστά με την επέκταση του προαστιακού . Υπάρχει εδώ και καιρό μια πρωτοβουλία πολιτών με αίτημα την επαναλειτουργία του τρένου, μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή επικοινωνιακή τακτική και έχει αναγάγει το θέμα μέσα από παρεμβάσεις και συναντήσεις που κάνει με φορείς. Για την επαναλειτουργία του τρένου αν θυμάμαι καλά έχει δείξει ενδιαφέρον και η Περιφέρεια Πελοποννήσου πριν λίγο καιρό και μάλιστα έκανε εκτενείς αναφορές ο Περιφερειάρχης με δελτία τύπου προκειμένου να μας ενημερώσει για τις συναντήσεις που είχε κάνει σχετικά με το θέμα, όπως και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος είχε ανοίξει μια τέτοια συζήτηση πριν λίγους μήνες.
Ωραία όλα αυτά, όμως, για να επιτευχθούν τέτοιοι στόχοι χρειάζονται πολλά, όπως, η πρωτοβουλία πολιτών να ανοίξει στην κοινωνία και να μην εγκλωβιστεί μέσα σε ελιτίστικες ή προσωπικές συμπεριφορές, οι φορείς να αρπάξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε μέσα από την κίνηση των πολιτών και να τους βοηθήσουν να οργανώσουν το πλαίσιο διεκδικήσεις ενός στόχου που θα έδινε πολλά στο Νομό μας και από πλευράς εξυπηρέτησης των πολιτών και ουσιαστικά ανοίγοντας έναν άλλο ορίζοντα στην εμπορικότητα του  του καλύτερου προϊόντος της χώρας μας(τουρισμός). Ποιος το είπε πρώτος ή ποιος θα μιλήσει τελευταίος δεν παίζει κανένα ρόλο, σημασία έχει να μπει το τραίνο στις ράγες και για να γίνει δεν χρειάζονται λόγια αλλά πράξεις ουσίας και όχι ανέξοδες και αδιέξοδες συζητήσεις.
Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.