3/11/2017 08:19:00 μ.μ.
0


Η επιτυχημένη δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, που εγκαινιάστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2016 και έχοντας ολοκληρώσει 8 κύκλους σε Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Πάτρα, μετά από τη μεγάλη κι ενθουσιώδη ζήτηση, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαρτίου στην Λάρισα, στο ξενοδοχείο Olympus Terra.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.
 Εν όψει της διοργάνωσης του 9ου κύκλου ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την μεγάλη επιτυχία αυτής της καινοτόμας δράσης, του φιλόδοξου αυτού προγράμματος. Η πρώτη Πολιτική Ακαδημία έλαβε σάρκα και οστά πριν λίγους μόνο μήνες. Σήμερα αυτό που ξεκίνησε ως μια δράση ενημέρωσης και επιμόρφωσης γίνεται θεσμός.

Στόχος και αυτού του κύκλου της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παρασχεθούν τα απαραίτητα εφόδια στα πολιτικά μας στελέχη, τα οποία θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν πειστικά και αποτελεσματικά την διεύρυνση της απήχησης του ιδεολογικού στίγματος και του προγραμματικού λόγου της παράταξης».

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την εποπτεία του Γραμματέα  Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστου Ταραντίλη.

Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  
Σάββατο 12 Μαρτίου 2017

09:00  Εγγραφές
09:30  Χαιρετισμοί
10:00  Οικονομία: Η ελληνική κρίση
Εισηγητής: Μιχάλης Αργυρού, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών, Cardiff University
11:30  Διάλειμμα
11:40  Οικονομία: Οδικός Άξονας Εξόδου από τη Κρίση
Εισηγητής: Μιχάλης Αργυρού, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών, Cardiff University.
13:00  Διάλειμμα
13:20  Οικονομία: Τα πλεονεκτήματα από την ένταξή μας στην ζώνη του ευρώ Εισηγητής:  Δημήτρης Σουμπενιώτης,  Καθηγητής Χρηματοοικονομικής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Διοίκησης Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
14:50 Διάλειμμα
15:00 Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη
Εισηγητής: Τσιλιώτης Χάρης, Επίκ. Καθηγητής Τμ. Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Δικηγόρος
16:30 Λήξη 1ης ημέρας
 Κυριακή 13 Μαρτίου 2017

10:00 Αγροτική επιχειρηματικότητα
Εισηγητής:  Παπαχατζής Αλέξανδρος,  Καθηγητής,  Αναπλ. Πρόεδρος Συμβουλίου ΤΕΙ Θεσσαλίας
11:30  Διάλειμμα
11:40  Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας Ι
Εισηγητής: Βασίλης Φεύγας, Πολιτικός Επιστήμονας σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας
13:10  Διάλειμμα
13:20  Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας ΙΙ
Εισηγητής: Βασίλης Φεύγας, Πολιτικός Επιστήμονας  σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας
14:50  Διάλειμμα
15:00  Η ποιότητα των Ελληνικών τροφίμων ζωικής προέλευσης και ο ρόλος της επεξεργασίας και συντήρησης.
Εισηγητής: Αλέξανδρος Γκόβαρης,  Καθηγητής,  Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης Τμήμα Κτηνιατρικής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

16:00  Λήξη0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.