3/25/2017 09:04:00 μ.μ.
0
                                           

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ανακοινώνει στα μέλη της, στους φορείς και στους πολίτες του Νομού μας, ότι  την 23/03/2017 το Προεδρείο μας είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Μπάκα Αντώνιο στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθως με τον Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δρόσο Ευθύμιο, επί την παρουσία και του Γραμματέα του τομέα προστασίας του πολίτη κ. Ανθόπουλου Ευστάθιου, στα γραφεία του κόμματος με κεντρικό ζήτημα, την στελέχωση της νεοϊδρυθείσας υπηρεσίας του Α.Τ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ και τον εφοδιασμό της, με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.
Το Προεδρείο μας ανέπτυξε στους συνομιλητές του επιχειρήματα σχετικά με τα ανωτέρω αιτήματα της Ένωσης μας, που αποτελούν αιτήματα και όλης της τοπικής μας κοινωνίας και τόνισε την ανάγκη άμεσης υλοποίησης τους, καθ'όσον ευρισκόμεθα προ των πυλών της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.
Κατά την συζήτηση εκδηλώθηκε καλή διάθεση, ενώ υπήρξε παράλληλα πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης απ'όλα τα μέρη.
Επιπλέον εδόθησαν διαβεβαιώσεις για εξάντληση κάθε δυνατής προσπάθειας προκειμένου να δοθούν ικανοποιητικές λύσεις.
Η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά τους οικοδεσπότες για την φιλοξενία, την κατανόηση και την αλληλεγγύη τους και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τους αγώνες της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας σε κάθε πολίτη της χώρας μας.

                                                                  ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.