3/10/2017 04:31:00 μ.μ.
0Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ανακοινώνει ότι την 09/03/2017 και ώρα 14:00, το Προεδρείο μας, μαζί με τους Βουλευτές του Νομού μας α) κ. Γκιόλα Ιωάννη του ΣΥΡΙΖΑ, β) κ. Ανδριανό Ιωάννη της Ν.Δ., γ) κ. Μανιάτη Ιωάννη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλο Αναστάσιο, τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Γκάτζιο Κωνσταντίνο και τον Αντιδημάρχο του ιδίου ως άνω Δήμου κ. Σχινά Φώτιο, επισκέφθησαν στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο. Παρόντες στην συνάντηση ήταν, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος Γρηγόρης, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος κ. Μπάκας Αντώνιος, καθώς και ο Διευθυντής του γραφείου του κ. Γεν. Γραμματέα Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μουρτος Αριστείδης.Η παραπάνω συνάντηση αφορούσε την ίδρυση και λειτουργία του Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ και την εξασφάλιση για την επάνδρωσή του νέων οργανικών θέσεων και όχι με εσωτερικές μετακινήσεις από την Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Τόσο από το Προεδρείο όσο και από τους Φορείς του Νομού μας, τέθηκαν επιχειρήματα και αναλύθηκε διεξοδικά το ζήτημα, ενώ από την πλευρά του κ. Γενικού Γραμματέα, εδόθη η διαβεβαίωση ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας.

Η Ένωση μας, ευχαριστεί θερμά όλους τους Φορείς του Νομού μας για την Παναργολική και Υπερκομματική αυτή συστράτευση, ενώ απευθύνει επίσης θερμές ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου μας, στον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος και στον Δ/ντη του γραφείου του κ. Γεν. Γραμματέα για την καλή τους διάθεση και την άψογη φιλοξενία τους.

Επιπλέον θερμά ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδία μας, ο οποίος είναι αρωγός σε όλες μας τις προσπάθειες.

                                                                  ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                                                                                                                   ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.