3/28/2017 09:39:00 π.μ.
0
Ο Ολυμπιακός Άργους και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γεώργιος Σταυράκης στηρίζουν την κίνηση του Βασίλη Σιδέρη στην ΕΠΣ Αργολίδας


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Aυτή τη φορά κατεβαίνουμε στην εκλογική μάχη με άλλα δεδομένα. Το ψηφοδέλτιό του Βασίλη Σιδέρη συνδυάζει εμπειρία, ανανέωση και φρεσκάδα. Διαθέτει αξιόλογα παλιά αλλά και νέα στελέχη, που δίνουν μια άλλη δυναμική, έναν άλλο «αέρα» στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Ο Ολυμπιακός Άργους και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γεώργιος Σταυράκης, στηρίζουν την κίνηση του Βασίλη Σιδέρη για Πρόεδρο στην ΕΠΣ Αργολίδας
 Αυτό μας γεννά μεγαλύτερες προσδοκίες αλλά και ευθύνη.  Ευελπιστούμε ως παράταξη, με Πρόεδρο τον Βασίλη Σιδέρη να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να οδηγήσουμε το Αργολικό ποδόσφαιρο εκεί που του αρμόζει.

Με τιμή
Σταυράκης Γεώργιος (Ολυμπιακός Άργους)
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)


Ο Αριστείωνας Λυγουριού και η Γεωργία Κόλλια  ψηφίζουν Βασίλη Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας.
Φίλοι και φίλες

    Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την απόλυτη στήριξη στον συνδυασμό και το πρόσωπο του Βασίλη Σιδέρη, όσο αφορά τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας.
     Πέραν της στήριξης, πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια αλλαγής και αναγέννησης του Αργολικού ποδοσφαίρου συμμετέχοντας και εγώ στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σιδέρη γι αυτό και ζητώ την στήριξη των παραγόντων της Αργολικής  ποδοσφαιρικής κοινότητας.
     Το ρεύμα νίκης που έχει δημιουργηθεί, μεγαλώνει συνεχώς και είναι σαφές πλέον πως το ποτάμι δεν έχει γυρισμό. Η απήχηση στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Αργολίδας είναι τεράστια, καθώς επιζητείται από παντού η ΑΛΛΑΓΗ.
     Πάμε όλοι μαζί με τον Βασίλη Σιδέρη και τους συνεργάτες του να δημιουργήσουμε ένα δυνατό Αργολικό ποδόσφαιρο.

Με τιμή

Κόλλια  Γεωργία, (Αριστείωνας Λυγουριού)


(Υποψήφια με τον Βασίλη Σιδέρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.