3/30/2017 07:15:00 μ.μ.
0
Ο Ασκληπιός Επιδαύρου και ο Ελευθέριος Λαλιώτης  στηρίζουν Βασίλη  Σιδέρη στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας.
Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους τους συμπατριώτες μου και φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, δημοσιοποιώ την απόφαση μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σιδέρη στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας.
Η απόφαση μου αυτή πηγάζει από την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως  όλοι μαζί και με Πρόεδρο τον Βασίλη Σιδέρη που χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, διορατικότητα και καινοτομία, θα επιτευχτεί το όραμα μας για ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μια ΕΠΣ πρότυπο για όλη τη Χώρα.
 Με τιμή
 Λαλιώτης Ελευθέριος (Ασκληπιός Επιδαύρου)
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας) Ο Παμμετοχικός και ο Αναστάσιος Κατσαρός στηρίζουν το  Βασίλη Σιδέρη στις  εκλογές της  ΕΠΣ ΑργολίδαςΑγαπητοί φίλες και φίλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου

Θέλω να δηλώσω την  στήριξη στην προσπάθεια του Βασίλη Σιδέρη, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΣ Αργολίδας. Θεωρώ ότι ο Βασίλης Σιδέρης  με την μεγάλη εμπειρία και την αγάπη του για τον αθλητισμό  είναι ο πιο κατάλληλος για την  προεδρία της ΕΠΣ Αργολίδας.
Ζητώ με τη σειρά μου τη στήριξη όσων πιστεύουν στο πρόσωπό μου, ώστε να βοηθήσω και εγώ στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Με τιμή
Αναστάσιος Κατσαρός  (Παμμετοχικός )
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.