3/28/2017 08:02:00 μ.μ.
0

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, έστειλε επιστολή, προς την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς  με τις θέσεις του, για τις  φημολογούμενες αλλαγές στην λειτουργία του υποκαταστήματος της Αγίας Τριάδας στην ΔΕ Μιδέας. Αναμένοντας σχετική ενημέρωση από τα στελέχη της Τράπεζας, κατέστησε σαφές ότι: 
Αξιότιμοι κύριοι ,
Πληροφορούμαστε ότι υποβαθμίζεται το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα, στην έδρα της δημοτικής ενότητας Μιδέας του ιστορικού δήμου Ναυπλιέων.
Όπως σας είχα επισημάνει και πριν από περίπου ένα χρόνο η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων, τις συναλλαγές των συνταξιούχων και των αγροτών, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει  στην ανάπτυξη κάθε είδους επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή.
Σας καλούμε να αντιμετωπίσετε με ορθολογιστικό τρόπο το θέμα και να δώσετε άμεση λύση έτσι ώστε να διαψευστούν όλα τα σενάρια περί υποβάθμισης του υποκαταστήματος σας στην Αγία Τριάδα.
Αναμένοντας σχετική ενημέρωση.
28/03/2017


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.