3/17/2017 07:37:00 μ.μ.
0
Κλιμάκιο της Περιφερειακής Παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» με τη συμμετοχή των περιφερειακών συμβούλων της, Ν. Πατσαρίνου και Γ. Γαβρήλου, επισκέφθηκαν τους Δημάρχους Επιδαύρου κ. Κ. Γκάτζιο και Ερμιονίδας κ. Δημήτριο Σφυρή.


Η συνάντηση και με τους δύο δημάρχους έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν άκρως εποικοδομητική. Μεταξύ των αυτοδιοικητικών αντηλλάγησαν απόψεις και υπήρξε εκατέρωθεν ενημέρωση για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους δύο δήμους. Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι εξελίξεις που αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων, τα έργα οδοποιίας αλλά και τα έργα λιμένων, που πρέπει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να δρομολογήσει για την ανάπτυξη των περιοχών. 
Επίσης, συζητήθηκαν όλα τα έργα ύδρευσης και άρδευσης, που βρίσκονται στο στάδιο προγραμματισμού ή υλοποίησής τους, όπως και όλες οι ανάγκες των δήμων για βιολογικούς και αποχετευτικά δίκτυα. Τέλος, αντηλλάγησαν απόψεις πάνω στην πρόταση της επιτροπής που έχει συστήσει το Υπουργείο Εσωτερικών για τις αλλαγές στον «Καλλικράτη».

Οι συζητήσεις και των δύο περιφερειακών συμβούλων συνεχίστηκαν με το σύνολο των επικεφαλής των παρατάξεων των μειοψηφιών και στους δύο δήμους.

Και οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι δεσμεύτηκαν στους συνομιλητές τους ότι θα αναδείξουν και θα στηρίξουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν του Δήμους Επιδαύρου και Ερμιονίδας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.