3/09/2017 05:28:00 μ.μ.
0

Με απόφασή του η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (πρόγραμμα «Διαύγεια») σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ι. Κωστούρος, ορίζει τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Ναυπλιέων.
Αναλυτικά:
Α. Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου Ναυπλιέων, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, για τους εξής τομείς ευθύνης και αρμοδιοτήτων τους:
1.Γεώργιο Καχριμάνη, ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών
2.Ραφαήλ Μπαρού, ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, προαγωγής της Δημόσιας Υγείας  και Κοινωνικής Προστασίας.
3. Κωνσταντίνο Ρούτουλα, ως Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών  & Κοινωνίας των Πολιτών
4.Σταύρο Γαβρήλο, ως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου
5. Ευάγγελο Λεβεντογιάννη , ως Αντιδήμαρχο με εποπτεία και διαχείριση θεμάτων σχετικά με τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, τη χορήγηση επαγγελματικών -παραγωγικών αδειών, καθώς και τον συντονισμό των δράσεων σχετικά  με τα θέματα καθημερινότητας των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Ν. Τίρυνθας
Β. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου αναπληρωτής ορίζεται ο  Αντιδήμαρχος Μπαρού Ραφαήλ.
Γ. Αναθέτει την τέλεση των πολιτικών γάμων, στον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Καχριμάνη, με αναπληρωτή τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Γαβρήλο.
Δ. Ορίζει τον Ευάγγελο Ψυχογιό, ως Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος.
9/3/2017

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.