3/20/2017 04:50:00 μ.μ.
0

Απάντηση στον κοινοβουλευτικό έλεγχο του βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Μανιάτη, για τη στελέχωση και την προμήθεια εξοπλισμού του ΑΤ Επιδαύρου και τη μετεστέγαση του ΑΤ Κρανιδίου και των Αστυνομικών Υπηρεσιών Άργους με αφορμή τις σχετικές επιστολές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Ν. Τόσκας.
Όσον αφορά στο ΑΤ Επιδαύρου αναφέρθηκε στα γενικά στοιχεία στα οποία βασίστηκε ο σχεδιασμός όλων των περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας πανελλαδικά, τις προσπάθειες που γίνονται για την επαρκέστερη δυνατή στελέχωση των περιφερειακών αστυνομικών Υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό και την ανάλογη κατανομή των οργανικών θέσεων, ανά αστυνομική Υπηρεσία, μεταξύ άλλων και της διαλαμβανόμενης (Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου), αλλά και τις διαγωνιστικές διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού με συγχρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους. Επί της ουσίας, η απάντηση του Υπουργού δεν αναφέρεται καθόλου στο αντικείμενο της αναφοράς που υπεβλήθη και συγκεκριμένα, στη στελέχωση και τον εξοπλισμό του ΑΤ Επιδαύρου.
Όσον αφορά στο ΑΤ Κρανιδίου και τις Αστυνομικές υπηρεσίες Άργους δηλώνει ότι μέχρι και την 10-03 τ.ε., δεν είχαν ανευρεθεί για το σκοπό αυτό ακίνητα, λόγω του ότι οι διαδικασίες απέβησαν άγονες, στις περιοχές του Κρανιδίου και του Άργους, για τη μεταστέγαση των οικείων αστυνομικών υπηρεσιών, αντίστοιχα. Βεβαίως, ο ευχερέστερος τρόπος για να αποφύγει κανείς τη μετεγκατάσταση είναι να ζητάει ακίνητα με προϋπόθεση τίμημα που δεν είναι λογικό.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο των απαντήσεων του Αναπλ. Υπ., κ. Ν. Τόσκα: 
Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 4

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.