3/10/2017 10:28:00 π.μ.
0Στη μεγάλη προσπάθεια του κράτους  για φθηνή τιμή της ενέργειας  και μια ουσιαστική κοινωνική πολιτική  από πλευράς ΔΕΗ , αναφέρθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας  που συμμετείχε στη συνεδρίαση της  Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
Ο κ.  Γκιόλας, με αφορμή τη λογοδοσία του προέδρου και στελεχών της ΔΕΗ  τόνισε ότι ΄΄ οι εκπρόσωποι της επιχείρησης μίλησαν με συγκεκριμένους αριθμούς και στοιχεία  για την πορεία   της ΔΕΗ΄΄
Τόσο στην προμήθεια πετρελαίου σε χαμηλότερες τιμές όσο και στον τρόπο μεταφοράς  έγιναν σημαντικά βήματα και θα έπρεπε και οι συνάδελφοι της μειοψηφίας  αν όχι να επαινέσουν.,  να  δεχθούν  τουλάχιστον την αλήθεια των αριθμών, επισήμανε ο κ. Γκιόλας και πρόσθεσε:
΄΄Τα όποια  ελλείμματα της ΔΕΗ  οφείλονται στην κακοδιαχείριση  παλαιοτέρων ετών και  για αυτά τώρα καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια   για εξυγίανση , αλλά  και για μεγάλες διευκολύνσεις στον κόσμο, με ρυθμίσεις και εξόφληση σε μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να απολαύσουμε  την ενέργεια,  ένα δημόσιο αγαθό, στη φθηνότερη και  χαμηλότερη τιμή ΄΄  κατέληξε ο  βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί….

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.