3/01/2017 07:47:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό με θέμα έγγραφο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας για τη διακοπή της συνταγογράφησης φαρμάκων στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους και την υποστελέχωση του ΠΕΔΥ.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως το από 1-3-2017 έγγραφο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας στο οποίο εκτίθενται τα προβλήματα που έχουν ανακύψει λόγω της διακοπής της  συνταγογράφησης φαρμάκων στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους καθώς και της υποστελέχωσης του ΠΕΔΥ, όπου σήμερα υπηρετεί στο Ναύπλιο μόνο ένας γιατρός, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την μη εξυπηρέτηση και ταλαιπωρία των πολιτών και ιδιαίτερα των υπερηλίκων, και σας καλώ να το εξετάσετε και να το αντιμετωπίσετε με τη δέουσα σοβαρότητα”.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.