4/19/2017 05:11:00 μ.μ.
0
 Όπως μας ενημερώνει το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αργολίδας  η οργανική δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αυξήθηκε συνολικά κατά είκοσι έξι (26) οργανικές θέσεις . Μεταξύ άλλων επισημαίνουν στο δελτίο τύπου:
   
   Στα πλαίσια των προσπαθειών  μας, πραγματοποιήθηκαν επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου και του Αρχηγείου μας, με κεντρικό ζήτημα την αύξηση της οργανικής δύναμης της Διεύθυνσης μας, προκειμένου αυτή εκτός των άλλων να ανταποκριθεί και στην υποχρέωση της λειτουργίας και επάνδρωσης μιας ακόμα Υπηρεσίας, αυτής του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου.
   Κατόπιν αυτών ο κύριος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας παραχώρησε δέκα (10) οργανικές θέσεις στη Διεύθυνση μας και σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 7002/2/441-α΄ από 12-04-2017 Απόφαση του και το Προεδρικό Διάταγμα 7/2017, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας θα λειτουργήσει η προαναφερόμενη Αστυνομική Υπηρεσία είκοσι τριών (23) οργανικών θέσεων, με έδρα το Λυγουριό και εδαφική αρμοδιότητα την Περιφέρεια του Δήμου Επιδαύρου.
    Εμείς ως Σωματείο με συμπαραστάτες την Ομοσπονδία μας, τα μέλη μας και τους Φορείς του Νομού μας, αγωνιστήκαμε  με συνδικαλιστικό πνεύμα για το καλύτερο δυνατόν της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και θεωρούμε ότι τα αποτελέσματα του αγώνα μας είναι ικανοποιητικά. Εάν συνυπολογίσουμε και την παραχώρηση των δέκα έξι (16) οργανικών θέσεων, κατόπιν όμοιων ενεργειών μας, δυνάμει της υπ’αριθμ.πρωτ.7002/2/444-α΄ από 30-01-2017 Απόφασης του κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., ως επιστροφή μέρους εκ των πενήντα ενός  (-51) οργανικών θέσεων που μας είχαν περικοπεί κατ' την εφαρμογή του Ν.4249/2014, τότε θεωρούμε ότι καταφέραμε και επιτύχαμε τα μέγιστα δυνατά, καθώς η οργανική δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αυξήθηκε συνολικά κατά είκοσι έξι (26) οργανικές θέσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
   Πλέον η σκυτάλη για την ολοκλήρωση της όλης προσπάθειας με θετικό πρόσημο περνάει στα χέρια της Γενικής Αστυνομικής  Διεύθυνσης  Πελοποννήσου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και πιστεύουμε ότι με τον σωστό σχεδιασμό και την ορθή διαχείριση του υπάρχοντος προσωπικού, ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί. Άλλωστε εμπειρότατοι και ικανότατοι Αξιωματικοί όπως ο Υποστράτηγος κύριος Τριγώνης Δημήτριος και ο Αστυνομικός Διευθυντής κύριος Όψιμος Θεόδωρος, άριστοι γνώστες της αστυνομικής πραγματικότητας του Νομού μας δε μπορεί παρά μόνο να επιτύχουν.
  


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.