4/01/2017 08:15:00 π.μ.
0

Πριν λίγες μέρες στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, η Πρωτοβουλία για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα συμμετείχε σε εκτενή συζήτηση μαζί με το προεδρείο του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου και τη διοίκηση του ΟΣΕ, με αντικείμενο τις τεχνικές λεπτομέρειες και για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να ξεκινήσει το τραίνο στην Αργολίδα.

Συγκεκριμένα, πάγια θέση του ΟΣΕ είναι να κυκλοφορούν τραίνα στην υποδομή του. Ειδικά, είναι εφικτή η ανάταξη της γραμμής Κόρινθος-Μυκήνες-Άργος-Ναύπλιο εφόσον κληθεί από την προϊστάμενη αρχή του να τη λειτουργήσει. Για αυτό το λόγο η Πρωτοβουλία για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα ζητάει από το Υπουργείο Μεταφορών άμεσα να αποφασίσει την επανεκκίνηση της γραμμής και να καταστήσει τον ΟΣΕ συντονιστή των οργανισμών και των υπηρεσιών που θα υλοποιήσουν αυτή την απόφαση. 

Επιπλέον κάλεσμα απευθύνει προς τους φορείς του νομού Αργολίδας ώστε να γίνει μια συντονισμένη επικοινωνία προς την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.