4/04/2017 08:00:00 π.μ.
0
Τον Βασίλη Σιδέρη θα στηρίξει ο Α.Ο. Μιδέας, ο Α.Ο. Δαλαμανάρας, ο Πανιώνιος Δαλαμανάρας και ο Α.Ο. Λυρκείας, με τους Γεώργιο Παπαγεωργόπουλο, Δημήτρη Κατσένη, Δημήτρη Παϊβανά και Αλέκο Σταμάτη, αντίστοιχα, να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, "Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου" στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας στις 24 Απρίλη. 


Γεώργιος Παπαγεωργόπουλος (Α.Ο. Μιδέας): "Ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΑργολίδας, ανακοινώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σιδέρη, "Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου". Ένας συνδυασμός που μέρα με τη μέρα γίνεται αποδεκτός και θα κληθεί να αναλάβει να βγάλει από το τέλμα που έχει περιέλθει  το Αργολικό ποδόσφαιρο. Ικανότατα στελέχη δίπλα σε έναν ικανότατο επικεφαλή με όραμα για ένα καλύτερο αύριο του Αργολικού ποδοσφαίρου. Ζητώ τη στήριξη των ομάδων του Νομού μας, για να στηρίξω και εγώ  με τη σειρά μου τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη."


Δημήτρης Κατσένης (Α.Ο. Δαλαμανάρας): "Με τη σειρά μου και εγώ, είμαι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα είμαστε και πάλι συνοδοιπόροι  στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΑργολίδας με το Βασίλη Σιδέρη, με τον συνδυασμό που έχει λάβει εδώ και μέρες την  εντολή από την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της Αργολίδας να αναγεννήσει το τελματωμένο Αργολικό ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα της επανεκκίνησης, της αναδιοργάνωσης, της μεγάλης ΝΙΚΗΣ του αθλήματος στο Νόμο. Συμμετέχω και ζητώ την στήριξη των σωματείων, ώστε να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω ουσιαστικά την προσπάθεια προς την επίτευξη του στόχου αυτού."


Αλέκος Σταμάτης (Α.Ο. Λυρκείας): "Απευθυνόμενος προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Αργολίδας, ζητώ να στηρίξουν αυτοί που πιστεύουν στο πρόσωπο μου, την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σιδερή για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας στις 24 Απριλίου. Δηλώνω αυτή μου την υποψηφιότητα έχοντας πλήρη αίσθηση της ευθύνης και εκφράζοντας  έμπρακτα την αγάπη μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρόθεση μου είναι να βοηθήσω τον συνοδοιπόρο μου και  επόμενο πρόεδρο της ΕΠΣΑργολίδας  Βασίλη Σιδερή να βγάλουμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο του Νομού από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει."


Δημήτρης Παϊβανάς (Πανιώνιος Δαλαμανάρας): "Βρισκόμαστε 21 ημέρες πριν τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και η παράταξη ''Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου'' συνεχώς μεγαλώνει και γιγαντώνεται. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτή την επανεκκίνηση,  στηρίζοντας τον Βασίλη Σιδέρη, έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε πορευτεί μαζί για τον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από το καλό του Αργολικού ποδοσφαίρου. Από τις 24 Απριλίου και μετά ο Βασίλης Σιδέρης και όλοι εμείς οι συνοδοιπόροι του, θα είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε ποδοσφαιρικά την Αργολίδα, εκεί που ανήκει πραγματικά."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.