4/27/2017 08:29:00 μ.μ.
0

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, μέσω των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προχώρησε στην σύναψη ασφαλιστικού συμβολαίου, το οποίο καλύπτει όλους τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών. Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά να μην διαθέτουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.


 Παρόντες και οι Πρόεδροι των σχολικών επιτροπών κ. Δέσποινα Δαμασκηνού και κ. Παναγιώτης Σκούφης, οι Αντιδήμαρχοι Δ.Κρίγγος και Δ.Τσίμπος και ο Πρόεδρος της τουριστικής επιχείρησης του Δήμου Ν.Δελλής. Με αυτήν την ενέργεια ο δήμος Άργους Μυκηνών για άλλη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με κάτι πρωτοποριακό. Όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος δίνει ιδιαίτερο βάρος και ευαισθησία στους μαθητές, επιτυγχάνοντας να μην τους λείψει τίποτα κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.