4/11/2017 09:25:00 μ.μ.
0


Ο Δήμος Ναυπλιέων ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας στις προτιμήσεις των επισκεπτών έχει κατά την περίοδο των εορτών εξαιρετικά αυξημένη τουριστική κίνηση.
Για τον λόγο αυτό η Διεύθυνση καθαριότητας ζητά τη συνεργασία των δημοτών κατά την διάρκεια των ημερών αυτών. 

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων από Μ. Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα του Πάσχα θα ισχύουν τα εξής δρομολόγια:

Μ.Παρασκευή : 1 απορριμματοφόρο 6.00 το πρωί σε Ναύπλιο, 
1 απορριμματοφόρο 6.00 το πρωί σε Τολό, Δρέπανο, Ασίνη, Λευκάκια, 
1 απορριμματοφόρο  σε Άρια, Τίρυνθα, Μιδέα (κεντρικά) .

Μ.Σάββατο : Θα λειτουργούν όλοι οι τομείς κανονικά.

Κυριακή του Πάσχα: 1 απορριμματοφόρο 6.00 το πρωί σε Ναύπλιο, 1 απορριμματοφόρο 6.00 το πρωί σε Δρέπανο, Τίρυνθα, Αγ.Τριάδα (κεντρικά)

Δευτέρα του Πάσχα: 1 απορριμματοφόρο 6.00 το πρωί σε Ναύπλιο, 1 απορριμματοφόρο 6.00 το πρωί σε Δρέπανο,Τίρυνθα, Αγ.Τριάδα(κεντρικά)

Καλούμε τους δημότες μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης έως και την Τρίτη του Πάσχα να μην εναποθέτουν κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα, καθώς και αντικείμενα εκτός κάδων ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην καλύτερη εικόνα της πόλης μας κατά την διάρκεια των ημερών αυτών.

Καλή Ανάσταση


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.