4/27/2017 09:38:00 π.μ.
0
 ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ Γ.Π.Σ. ΚΑΙ ΣΧΟΟΑΠ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απάντηση έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταθάκης, σε ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Μανιάτη, σε σχέση με την πορεία εξέλιξης του ΓΠΣ και του ΣΧΟΟΑΠ του πρώην Δήμου Ναυπλίου, σύμφωνα με την οποία αρμόδιοι να ενημερώσουν την εθνική αντιπροσωπεία επί του ζητήματος είναι η οικεία Δημοτική Αρχή και η αρμόδια αρχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του Υπ., κ. Γ. Σταθάκη, με τις συνημμένες έγγραφες απαντήσεις επί του ζητήματος του Δήμου Ναυπλιέων και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης:

Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 10

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.