4/06/2017 05:25:00 μ.μ.
0

Ένα πολύ σημαντικό έργο για τον πρώην Δήμο Μιδέας επιτέλους μπαίνει στην τελική ευθεία. Το πόσιμο νερό που γι' άλλους είναι αυτονόητο, στην Μιδέα ήταν ζητούμενο. Θα πραγματοποιηθεί όμως ύστερα από τις άοκνες προσπάθειές του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου Αλέκου Λυκομήτρου και βέβαια όλα αυτά ύστερα απο την άψογη συνεργασία με την Δ.Ε.Υ.Α. Άργους-Μυκηνών.

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε σήμερα 6 Απριλίου η διαδικασία της υλοποίησης της Υδροδότησης του τέως Δήμου Μιδέας με καθαρό νερό από τις πηγές της Λέρνης. Έτσι, με την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, που συμπεριλαμβάνουν Διοικητικές και Τεχνικές Ενέργειες, θα λυθεί το χρόνιο και σημαντικό, από υγιεινής πλευράς, πρόβλημα του νερού, σε ολόκληρο τον τέως Δήμο Μιδέας.

Σήμερα έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της υδροδότησης, που είναι η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α.  Άργους και της Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου, για τον καθορισμό των σχετικών όρων της υδροδότησης. Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο δεδομένου ότι το έργο κατασκευής του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το Άργος προς τον τέως Δήμο Μιδέας το χειρίστηκε η Δ.Ε.Υ.Α. Άργους.

Στην σύσκεψη αυτή που διενεργήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κου Λυκομήτρου Αλέξανδρου, παρέστησαν οι κάτωθι:
  • Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν.:  Ο εντεταλμένος Σύμβουλος κος Μπαλαμπάνης Ιωάννης και ο Διευθυντής κος Μαστορίκος Χρήστος.
  • Από την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ..: Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ κος Σκούφης Παναγιώτης, ο Δ/ντης κος Καχριμάνης Ιωάννης, ο Οικονομικός Προϊ/νος κος Ντούλιας Δημήτριος και ο Νομικός Σύμβουλος κος Μπακόπουλος.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου ευχαρίστησε θερμά την Δ.Ε.Υ.Α. Άργους για την σοβαρότητα που επέδειξε να επισπευσθούν οι ενέργειες για την υλοποίηση της υδροδότησης με πόσιμο νερό της Δ.Ε. Μιδέας.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.