4/24/2017 05:44:00 μ.μ.
0

Δελτίο τύπου
Μια σειρά  ουσιαστικών ερωτημάτων  και παρεμβάσεων έκανε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , ως μέλος της   Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας   της Βουλής, στη συνεδρίαση με  θέμα την έκθεση πεπραγμένων  της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας   και την ακρόαση του προέδρου της.
Ο κ. Γκιόλας  έκανε λόγο για την προσπάθεια της κυβέρνησης για να διατηρήσει   τον κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΗ  ,  για τη μη εκποίηση υδροηλεκτρικών σταθμών  , ενώ έθεσε ερωτήματα που   αφορούν την εποπτεία που ασκείται σε ιδιωτικές εταιρείες παραγωγής ρεύματος, , στις μεθόδους  αυτοπαραγωγής  ηλεκτρικής ενέργειας  από ενεργειακό συμψηφισμό κλπ.Επίσης ο κ. Γκιόλας  αναφέρθηκε στη  μεγάλη σημασία των Ανανεώσιμων Πηγών  Ενέργειας  ρωτώντας τον πρόεδρο της ΡΑΕ σε ποιο βαθμό έχουν ενσωματωθεί οι ΑΠΕ στο εγχώριο  ενεργειακό σύστημα.

Περισσότερα στο  σχετικό   βίντεο…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.