4/09/2017 06:24:00 μ.μ.
0
 Μανώλης Σκατζός
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, - μέσω Φλαμπουράρη και μελών Διυπουργικής- επιθυμεί να συμπορευτεί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποδεχόμενη την σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ, με κάποιες μικρές αλλαγές, πηγαίνοντας κόντρα στα ίδια της τα στελέχη που ήθελαν την αποτροπή της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ και δίνοντας λαβή στη ΝΔ να την βγει στον κατά τα λόγια αριστερό ΣΥΡΙΖΑ από πολύ πιο αριστερά !!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαχρονικό το ρητό ''περί μελιού ...''.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στη Κυβέρνηση που τελικά κατάφερε να λύσει το πρόβλημα μέσω του ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ και να χρεώσει ''υπέρογκα το μάρμαρο στους δημότες'' .
120€ ο τόνος πλέον του ΦΠΑ και ίσως και παραπάνω !!!
Φλαμπουράρης - ΤΕΡΝΑ χέρι - χέρι.
Τα βρήκαν σε κυβερνητικό επίπεδο με την κατασπατάλιση των χρημάτων από το ΕΣΠΑ (75.000.000€ που βέβαια έχουν απενταχθεί και θα πρέπει να βρουν τρόπο να τα επανεντάξουν ....) στο φαραωνικό έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τον ΠΕΣΔΑ που έχει ψηφίσει ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου δηλ. οι Δήμοι της Περιφέρειας - αυτές κι αν είναι δημοκρατικές διαδικασίες !!!!!
Τελικά ''αυτοί'' που ''έσκιζαν τα ιμάτιά τους'' γι' αυτό το έργο ''τα βρήκαν'' θέλοντας να ξοδέψουν
τα 75.000.000€ του ΕΣΠΑ στο έργο ΤΕΡΝΑ; Και επιπλεον θα αναγκάσουν τους Δήμους μέσω του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου (αν βέβαια καταφέρουν τον ΦΟΔΣΑ να υπογράψει προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια) να ψηφίσουν τριπλασιασμό των δημοτικών τελών καθαριότητας, για να τα παίρνει για 20 και πλεον χρόνια η ΤΕΡΝΑ από τους δημότες, άσχετα αν μειώνονται οι ποσότητες διαχείρισης των απορριμμάτων που θα πηγαίνουν στην ΤΕΡΝΑ.''Ωραία μπίζνα''!!!! Τι λένε οι πολίτες που θα δουν κάποια στιγμή πολύ φουσκωμένους λογασμούς ΔΕΗ κλπ ;;;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.