4/04/2017 09:30:00 μ.μ.
0

"Ακόμα ένα ψευδές Δελτίο Τύπου από τον κύριο Λάμπρου", σχολιάζει ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας, σχετικά με τη δήλωση του επικεφαλής της "Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας" ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Ερμιονίδας έκανε πρόταση για ανάληψη της προεδρίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας από τον Γιώργο Μπουρίκα. "Ο ίδιος ο κ. Τάσος Λάμπρου γράφει τα Δελτία Τύπου ή κάποιοι άλλοι τα γράφουν και τον εκθέτουν;"

Κατόπιν εξέτασης της απομαγνητοφώνησης, όπως αναφέρει η απάντηση του Δημάρχου, κ. Σφυρή, ο κ. Λάμπρου δεν έκανε ποτέ αυτή την πρόταση μέσα στο Συμβούλιο. Αντ' αυτού, όταν ερωτήθηκε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στις 31 Μαρτίου, για το θέμα, ο κ. Λάμπρου υποστήριξε ότι έκανε την πρόταση εκ των υστέρων στο διαδίκτυο.

Εγείρονται λοιπόν τα εξής ερωτήματα:
  1. Έγραψε ή όχι ο κ. Λάμπρου το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου κι αν όχι ποιος το έγραψε;
  2. Αυτός που έγραψε το Δελτίο Τύπου γιατί δεν ενημερώθηκε από τον κύριο Λάμπρου ότι ποτέ δεν έκανε τέτοια πρόταση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο κι έσπευσε να βγάλει ένα ψευδές Δελτίο Τύπου;
  3. Πού αποσκοπειτε κύριε Λάμπρου παραπληροφορώντας για άλλη μια φορά τον κόσμο;
  4. Εφόσον δεν κάνατε καμία πρόταση μέσα στο Συμβούλιο, γιατί το γράψατε στο Διαδίκτυο εκ των υστέρων;
Κύριε Λάμπρου, θα ήταν σωστό εκ μέρους σας να διαψεύσετε τα γραφόμενά σας στο Δελτίο Τύπου που αναρτήσατε γιατί υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων και των Δημοτών του Δήμου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.