4/23/2017 11:13:00 π.μ.
0
             Ο Τρύφωνας Σπάνος επικοινωνεί μέσω του parapolitikaargolida.gr τις προτάσεις και τις απόψεις του σε ότι αφορά το Αργολικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας.


   Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ερασιτεχνικού Αργολικού ποδοσφαίρου.
 Λίγες ώρες πριν τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. στην ΕΠΣ Αργολίδας, θέλω να καταθέσω κάποιες απόψεις και προτάσεις.
Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση από τον επικεφαλής κ. Ιωάννη Ματζούνη, να συμμετάσχω ως υποψήφιος στον συνδυασμό του , στις επικείμενες εκλογές. Δηλώνω παρών σ΄αυτό τον αγώνα, για την ποιοτική αναβάθμιση και την καθολική ανασύνταξη της λειτουργίας της ΕΠΣ, προσαρμοσμένη , στις σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και διαχείρισης.
Στηρίζω αυτή την προσπάθεια, διότι τόσο ο κ.Ματζούνης, όσο και οι συνυποψήφιοι μου στο συνδυασμό , που ο καθένας τους, έχει  την προσωπική του ποδοσφαιρική διαδρομή  και προσφορά, τους ενώνει η αγάπη και μόνο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και όχι για να το χρησιμοποιήσουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν , προσωπικές φιλοδοξίες και επιθυμίες.
Οι προτάσεις μου προς την Γενική Συνέλευση:
α) Να αλλάξει το απαράδεκτο εκλογικό σύστημα του 11-0 (ου υπέρμαχος του είναι ο επικεφαλής της επανεκκίνησης) και να επανέλθει η απλή αναλογική, ώστε να αντιπροσωπεύονται  όλα τα σωματεία στο Δ.Σ. και να εγγυάται την ισονομία και την ισοτιμία.
Β) Αιρετοί α΄ και β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης να μην έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι .
γ) Οι προτεινόμενοι από τα σωματεία για εκλέκτορες, θα πρέπει:
1) Να είναι κάτοικοι στο χώρο έδρας των σωματείων τουλάχιστον για πέντε χρόνια.
2) Η εξουσιοδότηση να φέρει το γνήσιο της υπογραφής των εκδοτών.
3)Να συνοδεύεται από πιστοποιητικό ποινικού  μητρώου του εκλέκτορα.
4) Ο ορισμός εκλέκτορα από τα σωματεία να γίνεται με απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ., με παρόντα όλα τα μέλη που έχουν κοινοποιήσει στην ΕΠΣ.
Με τιμή
Τρύφωνας Β.Σπανός
Διατελέσας επί σειρά ετών Πρόεδρος του Α.Ο. «Αργοναύτης»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.