4/01/2017 05:00:00 μ.μ.
0
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it GREECE” «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», που θα υλοποιηθεί την Κυριακή 02 Απριλίου 2017, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα σε εθελοντικούς φορείς, συλλόγους, σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να στηρίξουν αυτή την εθελοντική προσπάθεια.

Προγραμματίζεται ο καθαρισμός και εξωραϊσμός του Δημοτικού Πάρκου Δ. Μάτση (Δεξαμενής) στην Δημοτική Ενότητα Λουτρακίου – Περαχώρας και του Δημοτικού Αλσυλλίου «Λιάντρο» (θέση Πευκάκια) στην Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων, με ώρα συνάντησης στα σημεία δράσης 10:00!

Τα σημεία δράσης προέκυψαν ύστερα από διαβούλευση με τους συλλόγους που παραβρεθήκαν στην συνάντηση προγραμματισμού την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017. Αντίστοιχες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και στα σχολεία του Δήμου, όπως επίσης και σε αλλά σημεία (Περαχώρα, Σχίνο, Ίσθμια) με τη συμμετοχή του Προσωπικού του Δήμου, εθελοντριών, εθελοντών και κατοίκων, με τη χρήση του τεχνικού εξοπλισμού που θα παρασχεθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Αναζητήστε την κοντινότερη δράση στην περιοχή σας μέσα από την σελίδα του facebook Let's do it  Λουτράκι – Περαχώρα - Αγ. Θεόδωροι.

Ενημέρωση για την μεγαλύτερη Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία παρέχεται στην ιστοσελίδα  www.letsdoitgreece.org, όπου μπορείτε να δηλώστε την συμμετοχή σας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.