4/22/2017 09:11:00 μ.μ.
0
Στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια έκθεση για τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, « Mediterranean Yacht Show 2017» από τις 29 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου.

Πρόκειται για το «4ο Mediterranean Yacht Show» η οποία θα αναδείξει το συνεχώς αυξανόμενο στόλο πολυτελών σκαφών, ενώ αποτελεί πόλο έλξης για εξέχοντες επαγγελματίες του χώρου.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι το « MEDYS 2016» κατόρθωσε να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ, με 75 σκάφη να βρίσκονται στο λιμάνι στου Ναυπλίου και 310 broker από 17 διαφορετικές γωνιές του πλανήτη να συμμετέχουν στην έκθεση με ενθουσιασμό.

"Mediterranean Yacht Show 2017" - Πάνε για ρεκόρ με 90 πολυτελή σκάφη στο λιμάνι του Ναυπλίου!
Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα του Μεσογειακού Yacht Show είναι ο διάσημος διαγωνισμός των Chef, στον οποίο η εμπειρία και η ικανότητα μερικών από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας δοκιμάζονται από μια ομάδα κριτών με υψηλές προδιαγραφές και διεθνή αναγνώριση.
Μια επική μάχη αναμένεται μεταξύ των διαγωνιζομένων στην οποία πιάτα έχουν εμπνευστεί από παραδοσιακές μεσογειακές γεύσεις και αρώματα κι έχουν μετουσιωθεί σε πραγματικό έργο τέχνης.

Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί έναν πολύ όμορφο τρόπο διαφήμισης της γραστρονομικής μοναδικότητας της Ελληνικής κουζίνας, της προσφοράς της στην παγκόσμια κουζίνα καθώς και του υψηλού επιπέδου ταλέντου που βρίσκεται στις κουζίνες των έξοχα επανδρωμένων yacht των ελληνικών θαλασσών.

Φέτος αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και εξαιρετική τιμή για το εστιατόριο 3SIXTY Grill Dining | Wine Bar να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού διαμέσου του συνιδιοκτήτη του κ.Περικλή Μπελίτσου, ανάμεσα σε ιερά τέρατα της γαστρονομίας όπως οι βραβευμένοι με αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι και Λευτέρης Λαζάρου.

Πρόκειται για έναν θεσμό που αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για την πόλη του Ναυπλίου αλλά και για τη γενικότερη Ελληνική επικράτεια, σε αυτήν την τόσο αντίξοη για επιχειρηματική δραστηριότητα περίοδο.

Με το εξαιρετικό δημιουργικό φετινό του θέμα, στο οποίο δυο κυρίαρχες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας, η ωμοφαγία και η ελληνική κουζίνα, συνδυάζονται δίνοντας αφορμή για πιάτα μοναδικής σύλληψης και έμπνευσης.

"Mediterranean Yacht Show 2017" - Πάνε για ρεκόρ με 90 πολυτελή σκάφη στο λιμάνι του Ναυπλίου!


"Mediterranean Yacht Show 2017" - Πάνε για ρεκόρ με 90 πολυτελή σκάφη στο λιμάνι του Ναυπλίου! "Mediterranean Yacht Show 2017" - Πάνε για ρεκόρ με 90 πολυτελή σκάφη στο λιμάνι του Ναυπλίου! "Mediterranean Yacht Show 2017" - Πάνε για ρεκόρ με 90 πολυτελή σκάφη στο λιμάνι του Ναυπλίου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.