5/12/2017 10:01:00 μ.μ.
0
Η Πανελλήνια Ρινολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ Αλλεργίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον Δήμο Ναυπλιέων διοργανώνουν στο Ναύπλιο το 17ο ​Πανελλήνιο ​Σεμινάριο Ρινολογίας και 14ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΩΡΛ Αλλεργίας

Η έναρξη του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρίας Παύλου Μαραγκουδάκη, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του βουλευτη Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού,του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, των περιφερειακών συμβούλων Ελενης Παναγιωτοπούλου και Φανη Στεφανόπουλου και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας  Δήμητρας Στεφανοπούλου.
Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 11:00 με 14:00.
Η αλλεργική ρινίτιδα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πλήττει το 30% του πληθυσμού επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών αλλά και τις κοινωνικοοικονομικές στρατηγικές των εθνικών συστημάτων υγείας.
Η Πανελλήνια Ρινολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για την αλλεργική ρινίτιδα, τις μεθόδους διάγνωσης και τις σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις.
Ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι το Σάββατο 13 Μαΐου, ώρες 11:00 -14:00, στον πολυχώρο Φουγάρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ελεγχθούν, από ιατρούς μέλη των εταιρειών μας, για πιθανή αλλεργική ρινίτιδα.
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μιλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείς Ρινολογίας Παύλος Μαραγκουδάκης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.