5/19/2017 07:13:00 μ.μ.
0Την απόφαση του να διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηριου Κορινθίας μας κάνει γνωστό ο επιχειρηματίας Δ.Ραψωματιώτης:


Αγαπητοί φίλοι και «φίλοι»,
Όσοι με γνωρίζετε και έχετε παρακολουθήσει τη διαδρομή μου, γνωρίζετε ότι το «κάδρο μου» γράφει μόνο Ραψωματιώτης. Δεν ακολουθώ κανέναν, δε δέχομαι να με κατατάσσουν και ούτε, φυσικά, θέλω και να με ακολουθήσει κανένας.
Στην προσωπική και επαγγελματική μου διαδρομή, έχω κάνει αγώνες, έχω συμφωνήσει δημόσια με όσα με κάνουν να νιώθω ότι είναι σωστά, αλλά έχω διαφωνήσει και έχω διαφοροποιηθεί σε όσα είναι αντίθετα από την ιδεολογία μου και τον τρόπο ζωής μου.
Στον αγώνα μου για το Επιμελητήριο, δε ζητάω να με ακολουθήσετε, ζητάω τη συνεργασία σας.
Ως επιχειρηματίες γνωρίζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις για μια συνεργασία.
Με ξεκάθαρους και ουσιαστικούς ρόλους μπορούμε να βρούμε τα σημεία που μας ενώνουν, ν’ αποφασίσουμε ν’ αφιερώσουμε λίγο χρόνο για ν’ αναπτύξουμε αυτά τα κοινά σημεία μας, να τα κάνουμε κοινό θέμα εργασίας, να βγάζουμε προτάσεις, να τα παρουσιάζουμε και, όλοι μαζί, να διεκδικήσουμε τη λύση των προβλημάτων ή τον τρόπο υλοποίησης των προτάσεών μας.
Παρά τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, οι εκλογές του Επιμελητηρίου έρχονται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.
Η συμμετοχή μας και μόνο θα δώσει λύσεις, θα διευκολύνει τις δουλειές μας και θα φέρει τα αποτελέσματα. Θα φέρει, όπως λέμε,

την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».
Ραψωματιώτης Δημήτρης
19 Μαΐου 2017

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.