5/09/2017 08:21:00 π.μ.
0


Ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος, προανήγγειλε νέα ρύθμιση οφειλών για χρέη προς τα ασφαλιστικά Ταμεία. Η εν λόγω ρύθμιση θα προβλέπει 36 δόσεις για οφειλές έως 3.000 ευρώ, ενώ για χρέη που ξεπερνούν το προαναφερθέν ποσό, οι δόσεις μπορούν να φτάσεις και τις 120.

Σύμφωνα με τον κ.Πετρόπουλο, θα δίνεται η δυνατότητα στον οφειλέτη να παραμείνει στη ρύθμιση, ακόμη και αν δεν είναι… φερέγγυος στις πληρωμένος για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Παράλληλα μιλώντας στο Συνέδριο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο υφυπουργός ανάπτυξε το πλαίσιο και τα κριτήρια, βάσει των οποίων κάποιος οφειλέτης θα εντάσσεται στη ρύθμιση.

Μάλιστα, σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής θα υπάρχει πλήρης διαγραφή προσαυξήσεων και τόκων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η οφειλή προς τα ασφαλιστικά ταμεία σήμερα αγγίζει τα 32 δισεκατομμύρια ευρώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.