5/05/2017 08:28:00 μ.μ.
0

Ανακοίνωση 
Το έντυπο απολογισμού του δήμου Άργους Μυκηνών και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην παρουσίαση του, τάραξε τους πολιτικούς αντιπάλους της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης του δήμου Άργους Μυκηνών, ώστε έφθασαν στο σημείο να διαδίδουν κακόβουλες φήμες περί του κόστους του εντύπου.
Αποσαφηνίζουμε λοιπόν τα εξής:
-Ο Απολογισμός αποτελεί υποχρέωση για κάθε δήμο και πρέπει να συντελείται με κάθε πρόσφορο μέσο και να είναι συνεχής.
-Κάποιοι δήμοι εφαρμόζουν την νομοθεσία κάνοντας απολογισμό και κάποιοι όχι. Αυτοί που δεν κάνουν Απολογισμό προφανώς δεν έχουν να παρουσιάσουν κάποιο έργο. 
-Η δημοτική αρχή Δημήτρη Καμπόσου σεβόμενη τους δημότες παρουσιάζει τα πεπραγμένα της.
-Η δημοτική αρχή Δημήτρη Καμπόσου παράγει έργο και ενημερώνει όλους τους πολίτες για αυτό χωρίς να κρύβεται.
-Για να παραχθεί το συγκεκριμένο έντυπο χρειάστηκαν δύο ευρώ ανά τεμάχιο, κατόπιν εξονυχιστικού ελέγχου της αγοράς, το οποίο διανεμήθηκε ανά 4-5 άτομα, δηλαδή ανά μια οικογένεια. 
-Κάποιοι θορυβήθηκαν από τον μέγεθος του εντύπου το οποίο αναγκαστικά ήταν ογκώδες, όσο και το έργο Καμπόσου.
- Οι πολίτες το υποδέχονται με μεγάλη ευχαρίστηση για το γεγονός ότι ενημερώνονται υπεύθυνα απο το δήμο για τα έργα και τις δράσεις του.
-Η υποχρέωση αυτή του δήμου θα εκπληρωθεί και στο μέλλον παρέχοντας με την ίδια υπευθυνότητα πληροφόρηση προς τους δημότες μας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.